Appar.

 

Hittade helt underbara tips på appar nedan. Visst finns informationen att ta till sig via allehanda böcker med det är dessvärre inte alltid som dessa finns till hands då man som bäst behöver dem, mobilen har man ju i alla fall oftast i närmaste ficka - Så hurra för apparna nedan!
 

12 appar som kan vara bra att ha

*Verktygslådan Smart Tools, mäter längd, höjd och avstånd, har kompass, lod och ficklampa, samt mycket annnat som är bra att ha vid renoveringen. 17,50 kr.

*Huskolla. Information om taxeringsvärde, historisk köpeskilling,  fastighetsinformation, fastighetsvärdering, grannskapsinformation och  mycket annat. Gratis.

*Plantagens app Min trädgård talar om när det är dags för viktiga  insatser i trädgården, beroende på var du bor i  landet. Gratis.

*Bosch verktygslåda, för bygggplatsdokumentation, byggplatsmätning. Har ficklampa. Gratis.

*Alcros målarapp. Kommer visserligen från en färgtillverkare och är därför vinklad mot deras sortiment, men kan vara till bra hjälp före ommålning för att välja vilken kulör ett rum skall ha. Fasad och rum målas i telefonen. Gratis.

*Antikvärldens app som visar vägen till Sveriges loppisar, auktioner och antikaffärer. Med GPS-funktion som visar var närmaste antikaffär ligger. Gratis.

*Measures, från Xneat.com. Hjälper till att mäta väggar och takhöjd så du lättare kan räkna ut färg- och tapetåtgång. Gratis.

*Elektrikerhjälpen. Innehåller företagsuppgifter till över 2 600 elektriker och  ett självtest där du kan testa hur elsäkert ditt hus är. Gratis, görs av Enestedt & co.

*Ruler Free är en tumstock i telefonen. Gratis.

*Köpa gård. LRF Konsults app över jordbruks-  och skogsfastigheter till salu över hela landet. Gratis.

*Svenska träskyddsföreningens app Lätt mätt mäter och räknar ut hur mycket virke som går åt till bygget. Gratis.

*Isovers isoleringsapp U-värdesberäknaren ger svar på om det lönar sig att tilläggsisolera ytterväggarna. Notera dock att appen kommer från en isoleringstillverkare. Gratis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0