Uppe i ottan.

Det blev en tidig morgon idag då det stod tävling på schemat. Aktiviteten kräver en del förberedelser i form av bad av lerinpackad pålle samt pust av allehanda läder, ett ypperligt tillfälle alltså för att gå igenom all utrustning. Dock väldigt tidskrävande. Det har således inte blivit så mycket mer gjort idag, Erik hade maten klar när jag kom hem och sedan slog tröttheten till så vi var tvungna att vila en stund, skönt med lugna helger så man hinner ladda ordentligt för de hektiska vardagarna. Nu ska jag försöka övertala mig själv att baka lussebullar, vi får se om jag lyckas...men först lite god choklad och bakboksinspiration :)

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: A-mamman

Hoppas att det gick fint på tävlingen, gärna några fler bilder på pållen :) Lussebullar blev det ju i alla fall, jag ska baka en kaka på lördag. Mums!

Svar: Tävlingen gick finfint, kanske lite väl svår klass för oss egentligen, men vi kämpar på <3 Ska passa på att fotografera honom i helgen, kvällarna i stallet är ju kolsvarta och det är dessvärre inte kameran så förtjust i, men håll ut, det kommer :)) Kram
Inger Svensson

2014-11-26 @ 10:35:36
URL: http://www.amamma2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0