En produktiv helg.

Vilken härlig helg vi haft, en blandning av allt. Har hunnit gräva i trädgårdslandet, tävla med pållen, tvättat och städat. Lite vila har också klämts in, tog kudden med mig ner till bryggan för att dingla med benen i vattnet en stund och för kanske sommarens (eller rättare sagt höstens) sista fotdopp :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A-mamman

Tävlat med pållen? Berätta mer! Jag har nog missat den infon i bloggen.

Svar: Haha, förstår det :)) Jag bor i princip i stallet och är en hästtjej uti fingerspetsarna vilket alla som känner mig närmare vet. Tanken med bloggen var dock att spegla en annan sida av mig själv som de allra flesta inte har en aning som då blev det torpet och allt som har med detta att göra. Min bästa vän (förutom min sambo..:))..) är en skäck på 16år med ett enormt stort hjärta och en stor portion ödmjukhet. Vi har tragglat oss igenom dressyren och kämpat i många år vilket nu resulterat att vi tävlar upp till Medelsvåra klasser - Lycka! Men framför allt är han alltså min bästa vän och när jag inte är på jobbet är jag alltså i stallet, torpet kläms in däremellan :) Skall skriva ett litet inlägg om honom någon dag och lägga in ett kort så du ser vilken rar kille det är<3 Stor Kram
Inger Svensson

2014-09-16 @ 22:05:04
URL: http://www.amamma2.wordpress.com
Postat av: A-mamman

Åh, vad härligt med en egen häst! Och ett torp :) Det låter som en dröm i mina öron och en skäck i medelsvår dressyr ser man inte ofta. Gärna många bilder på pållen, tack!

Svar: Ja, ibland får man nypa sig lite i armen <3Skall leta på ett kort och skriva några rader, lovar :) Kram
Inger Svensson

2014-09-17 @ 14:22:30
URL: http://www.amamma2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0