Fargo, 600kg kärlek!

I vår familj ingår inte bara två vuxna och två barn utan också en fläckig individ på ca 600kg (förmodligen lite överviktig...) med ett varmt hjärta och en stor portion ödmjukhet. Fargo, som han heter har varit en familjemedlem i nästan 12år och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Detta är ju som jag tidigare nämnt en torpblogg och inte en hästblogg varför jag mestadels lämnat Fargo utanför, men det är klart att man undrar vem han är då han ibland nämns i förbigående, så igår under vår kvällstur kom vi överens om att han får en egen kategori i vänstermenyn. Han är ju trots allt en i familjen.

 

 
 
 
 

Fargo och jag har nog provat de flesta grenar, lite allätare skulle man kunna säga att vi är, men tävlar gör vi bara i  dressyr, upp till Msv C:2 :)


Kommentarer
Postat av: Agneta Månzon

Han är bra fin Fargo och roligt att det går så bra för er! Men hjälp vad tiden går, har du haft honom så länge...

Svar: Ja, tiden går alldeles för fort<3 kram
Inger Svensson

2014-09-19 @ 18:05:10
URL: http://venfallet.blogspot.se
Postat av: A-mamman

Jättefin!! Om det inte blir alltför blött kan höst och vinter vara en underbar tid för ridning ju - inga insekter, inte så varmt och med snön lyser kvällarna upp och underlaget kan förbättras.

2014-09-24 @ 10:32:33
URL: http://www.amamma2.wordpress.com
Postat av: Sandra

Såå fin! Helt galet att det är så länge sen han blev er familjemedlem. ❤️❤️

Svar: Ja, visst går tiden snabbt! Har precis kommit hem efter en härlig galopptur på mjuka grusvägar i mörker o blåst och efter det snusat mjuk mule och skämt bort honom men både harve, äpplen o morötter, fina fina Fargobus❤️ Kram
Inger Svensson

2014-12-15 @ 20:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0