Måndag.

Var och tävlade med pållen igår och fick en sen starttid vilket på ett sätt är väldigt skönt för man får den där välbehövliga sovmorgonen men samtidigt lite segt eftersom hela dagen går åt till tävling. Detta innebar att Erik fick åka själv till stugorna, lite tråkigt, men man kan ju inte vara med överallt. Gräset klipptes fick jag rapport om (det måste väl ändå vara sista gången för i år...) och en del av vårlökarna är i jorden men fler ska ner. Får nog bli en sväng till torpet någon kväll i veckan för att greja lite till för jag har absolut inte hunnit hälften av allt jag hade planerat :)
 
 Kommentarer
Postat av: Karin

Vilket fantastiskt vackert litet hus! =D

2014-09-29 @ 12:00:50
URL: http://kingemarson.wordpress.com
Postat av: A-mamman

Hur gick tävlingen??
Har du tips på vårlökar att sätta? Jag vill nog ha några fina narcisser men i just den rabatten har marktäckarna tagit över - dags att rensa lite tror jag. Tulpaner får man ju sällan se överleva rådjuren här.

Svar: Tävlingen gick lite si så där resultatmässigt, dock hade vi jättekul och känslan på banan var kanon vilket är huvudsaken :)) Vad gäller vårlökarna så skall erkännas att jag vid helgens besök i handelsträdgården blev alldeles snurrig av alla sorter som fanns att välja på vilket resulterade i att jag kom ut tomhänt. Skall ta nya tag till helgen då Erik för följa med eftersom han är mycket bättre på detta än mig. Något vi inte brukar plantera är tulpaner och krokus eftersom de ses som en delikatess av våra torpvänner (rådjur och harar). De som kom ner i myllan nu är förra årets lökar som satt i rabatterna och jag har tyvärr inte en aning vilka sorter det är utan väntar mig en färggrann överraskning till våren :)) Kram
Inger Svensson

2014-09-30 @ 08:19:50
URL: http://www.amamma2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0