Tillbaka i Sverige.

Efter 17 timmar med ett byte i Istanbul var vi äntligen hemma vid 18-tiden i går kväll, en smidig resa även om den tog lång tid. I helgen ska jag förhoppningsvis inviga hängmattan i torpet jag ännu inte hunnit ligga i, reflektera och bearbeta all intryck, gosa med pållen och krama om Erik. Saknar dock redan himmelsängen, den fantastiska utsikten från min terrass och uteduschen, har blivit mer än bortskämd den senaste veckan och känner mig än en gång väldigt lyckligt lottad :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A-mamman

Fina bilder! Vilken tur att vi fick följa med, att inte bloggen gick miste om Kenya. Även om jag var lite sen med att inse att du åkt dit.. Var det i en vecka, har du varit i Afrika förut? Kan vi inte få se ännu mer stränder och växter, mat och dryck?

Svar: Jag skulle så gärna vilja visa mer av min resa till Afrika, men av respekt för de människor jag mötte och den fattigdom jag såg så lät jag oftast kameran hänga orörd på axeln. Vi blev också informerade om att inta ha något av värde på oss när vi gick ut för att minska risken för stöld och överfall varför kameran oftast inte var med. Resan var helt fantastisk och vi var där en vecka (med jobbet), har aldrig varit i Afrika tidigare, men önskar någon gång få vända åter som volontär. Kram
Inger Svensson

2015-08-24 @ 09:54:19
URL: http://www.amamma2.wordpress.com
Postat av: A-mamman

Det verkar så läskigt med platser där man t ex ombeds att inte ta med sig värdesaker ut - även om det kan gälla Gran Canaria också. Jag är nog både feg och naiv ("varför skulle någon vilja...") men i fattiga länder är det såklart lite andra regler och en kamp för överlevnad för många. Men oj, vad jag skulle vara fotosugen.

Svar: Jo, jag ångrar dock inte att den inte var med, för det gick bara inte, främst av respekt för människorna och deras vardag som handlar om att överleva, det hade känts väldigt fel så här fick hjärtat bestämma<3<3<3
Inger Svensson

2015-08-26 @ 11:26:26
URL: http://www.amamma2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0