Var tog den lilla, lilla sommarn vägen?

Helst plötsligt finner man sig själv sittandes och stirra in i skärmen på kontoret. Hur det gick till är obegripligt. Hade inte jag semester i år? Jag menar här går man och räknar ner redan från mitten av juni, och så helt plötsligt är man tillbaka där man satt och kryssade av dagar i kalendern. Är det åldern måntro som gör att tidsuppfattningen ändras? Eller är det något elektroniskt jävelskap som hittats på så vi ska tro att vi varit lediga. Här får man titta lite närmare på några konspirationsteorier som kan passa in och verka trovärdiga.

 

Det är nog nödvändigt att ta en tur till torpet för att bekräfta att semestern verkligen inträffat. Där finns mängder av bevis på att vi varit där och grejat. Köket är klart så det här är sista gången ni behöver höra om den följetongen. Bodvinden och vedbod rensad, tapeter uppsatta och lister spikade. Det har inretts i gäststugan och Inger har sytt mängder med alster som gör det hemtrevligt och tjusfullt. Snickarbon har fått sig en uppryckning, ängen är slagen och hässjan på plats. 

 

Vi kan se tillbaka på en sommar där vi gjort mer torpjobb och pysslat än på många år. Vi har sovit länge, badat och grillat mer än någonsin trots idogt regnande. Alltså har det varit sommar och semester trots allt.

 

Fast fan tro’t......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0