Kretiv fotografering.

Nämnde ju för en tid sedan att jag gick en fotokurs som heter kreativ fotografering, men sen har det varit tyst. Att jag inte ordat så värst mycket om detta beror främst på mitt missnöje med bilderna jag levererat, för det är ju som bekant svårt att tänka utanför ramarna och göra något nytt, man är ju liksom lite lat av naturen. Här kommer i alla fall en liten resumé av veckorna som gått, så häng med :)

 

Första uppdraget vi fick (efter att vi träffats i ca5 min) var att gå ut till närmsta park för att ta ett gruppfoto, vi hade ca 20minuter på oss och är 8st i gruppen så man hann inte tänka så mycket och eftersom jag inte dras till att porträttera ansikten (känner mig lite obekväm) så fick det bli fötter.

 

 

 
 

Därefter har vi haft lite olika uppdrag som att leta på en gammal bild av en miljö och därefter försöka ta en bild idag för att se förändringen som skett. Först valde jag att ta en bild från 30-talet på bron vid slottet och därefter försöka fånga samma vinkel idag, inte lätt kan jag lova utan riktigt pyssligt.

 

 

 
 
Därefter blev det ett porträtt av mig själv, till vänster är jag 7år och går i första klass och den andra bilden är tagen i dagarna.
 
 
 
 

 

Till nästa vecka har vi 3st riktigt kluriga uppdrag, får se hur det går, fortsättning följer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0