Vilken galen vecka!

Det går förmodligen inte att ana den galna vecka som gått genom att läsa de blogginlägg som gjorts, men jag skulle allvarligt talat kunna fylla en hel bok med alla knasigheter. Det började med en trött måndag (som i och för sig var lugn) och följdes av en förvirrad tisdag i Stockholm där jag inte höll på att komma med tåget hem då google maps ledde mig på villovägar, till sist insåg jag dock att något var galet och gjorde som förr i tiden, frågade en gammal dam om riktning och då blev allt rätt. Väl hemma skulle Pärlan (bilen) tvättas och här fastnade vi i automaten och bildade en lång irriterad kö, inte roligt alls. Sen kommer vi till onsdagen som bestod i att provköra bilar eftersom vi bestämt oss för att byta Subarun mot en V70, men då varken Erik eller jag är det minsta insatta i teknikens värld blev det förstås en del huvudbry. Subarun fick också ny ruta denna dag för att vara representabel inför uppvisning och inbyte. Sen kommer vi till torsdagen då Blocket visade en annons på ett hus i Dalkarlsberg som fick våra hjärtan att bulta lite extra så vi tog en tur för att se om det hade de rätta förutsättningarna, men bestämde oss senare för att vi vill bo i torpet, som vanligt. Beslutade oss gjorde vi dock för en av de bilar vi tittat på så under fredagen tog jag långlunch för att hinna ut till torpet och hämta sommardäcken och efter det gjordes affären upp vilket innebär att det nu står en ny pärla i garaget. Kvälen avslutades på Pitchers där vi åt, drack och bowlade med goa släkten, sen var jag helt slut kan jag lova!
 
Frukost i Sthlm.
 
 
Huset som fick vårt hjärta att slå extraslag.
 
Fler bilder finns på http://www.husmanhagberg.se/Objekt/?objectid=OBJ25820_1449751987&source=wp
 

Nu ska jag dock lämna veckan bakom mig och mysa med Lovisa och Olof (kissekatten) som kom på spontant besök :)
 

Veckans "värsta" var att köparen till Subarun senare hörde av sig och informerade om att kylaren var helt sprucken och att inget vatten i denna fanns kvar....skämdes som en hund!!
Han hade dock redan sålt den till en verkstad för samma pengar som han gav oss så han var nöjd.
 
Veckans "bästa" blev när ett fotouppdrag ramlade in, så i maj ska jag föreviga ett dop och tillfrågad (jag) är stolt som en tupp kan jag meddela!!
 
Slutligen kan tilläggas att jag är galet tacksam över vår ny bil, det hade verkligen kunnat gå helt åt pipsvängen :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Härlig blogg :)

Svar: Åh,tack😊
Inger Svensson

2016-04-09 @ 17:18:16
URL: http://annahermanson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0