Havsörnar, rågfält och vatten.

Jag åker till svärfar för att hämta vatten vilket inte borde ta så värst lång tid om det inte vore så att jag längs vägen får syn på en havsörn som cirkulerar över åkrarna. Att fånga en havsörn på bild vore ju helt klart en dröm, så här blev det till att stanna en stund, örnen hade dock ingen tanke på att närma sig mig så han blev mest en liten prick på de få bilder som togs. Slokörad på väg tillbaka till bilen fick jag dock syn på alla guldgula åkrar och fastnade då, istället för att vända hemmåt, i ett rågfält mitt i ingenstans. Att hämta lite vatten kan ibland vara en halvdagsprojekt, ska förvarna Erik nästa gång så han inte efterlyser mig. Och om ni undrar hur det gick med det dystra humöret så vändes detta snabbt till ren lycka tack vare den vackra rågen :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta Månzon

Härlig bild på rågen med snyggt skärpedjup och fina färger! Känner igen mig med att försöka ta bilder på havsörn, de brukar flyga här ibland, men det är oftast högt, högt upp och det blir det bara en liten prick... :)

Svar: Tack, ja örnen flög sin kos, men precis som du säger så har jag sett honom tidigare så kanske kommer han tillbaka💕
Inger Svensson

2016-08-25 @ 18:44:39
URL: http://venfallet.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0