Påskfirande.

Vi tog en tur till yngsta dottern i Linköping igår där även äldsta dottern Johanna mötte upp med tåget från Lund och på dagordningen stod födelsedagsfirande av Lovisa som fyllde år i måndags. Lite lunch först dock i form av en god köttgryta som Erik snabbt kokade ihop, ett glas rött avnjöts också, sen var vi redo...
 
 
...för paketöppning och i detta befann sig en hushållsassistent med tillhörande köttkvarn som stod högst upp på önskelistan, en bra investering och förhoppningsvis får vi smaka lite hemlagad korv framöver :)
 
 
Olof tyckte dock att omslagspappret med tillhörande tejp och snören var bra mycket intressantare än innehållet..
 
 
När paketöppningen var över skrapades den sedvanliga trisslotten från mormor, dock ingen vinst denna gång, men spänningen är alltid lika stor trots att vi på sin höjd brukar belönas med en ny lott, men man vet ju aldrig, någon måste ju som bekant vinna, dock inte vi denna gång.
 
 
Efter detta målades ägg i vårens hippaste färg.
 
 
Kvällen spenderades på Yellow Fellow där det serverades god mat och drinkar, sen for vi vidare hem till Lovisa för ännu mera mys. Erik och jag sov dock inte hos Lovisa utan  på Hilma Winblads i gamla Linköping där tjejerna mötte upp i morse för gemensam långfrukost, ett väldigt rart B&B som varmt kan rekommenderas.
 
 
Därefter har vi strosat på stan tills det var dags att vinka av Johanna vid tåget som skulle ta henne tillbaka till Lund. Lovisa har en stor tenta i veckan som ska pluggas till och själva for vi hem för att fortsätta firandet av påsken hos mormödrar och svärföräldrar.
Väldigt bra dagar må jag säga :)
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

<3

Svar: <3<3<3
Inger Svensson

2016-03-27 @ 08:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0