Hängmattetid.

2017-07-30 @ 21:15:36 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Det har varit dåligt med tid i hängmattan i år, som alla andra år också ska erkännas. I dag gjordes dock ett försök till vila, tror jag fick ihop ca 20minuter totalt, en bragd enligt mig. Och erkännas ska att jag blir så in i bövelens åksjuk så snart jag lägger mig ner i denna och sluter jag sedan ögonen är det karusell för hela slanten. Läskigt, men rart att den hänger där mellan träden och lockar till stunder av stillhet :)
 

Karintorp.

2017-07-30 @ 11:04:00 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Tomater små som blåbär, stora som meloner och så hela spanet därimellan. Tror vi talat om att åka till Karintorp i flera år men aldrig riktigt kommit till skott. Förrens nu då. Fick med oss ett par påsar hem och planerar att åka tillbaka för att handla ett gäng till, planen är hemstampad ketchup, vi får se hur det går :)
 
 

På tur.

2017-07-15 @ 22:41:24 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Vi packar oss in i bilen vid nio för att hämta svärfar som ska med på en tur norr över. Först blir det ett stopp på Färna Herrgård för den obligatoriska äggmackan och därefter styr vi vidare mot Stabergs barockträdgård, så nu har massor av kreativa trädgårdsidéer skapat kaos i hjärnan. Kul med nya intryck! Vi han även med Linnés bröllopsstuga och Carl Larsson-gården som åter väckte längtan om fönster fulla av pelargoner. Denna blomma alltså, att man aldrig tröttnar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torphäng.

2017-07-10 @ 22:13:23 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Erik har haft en veckas semester och inledde den andra som startades idag med att byta knutbrädor på boningshuset. Själv tog jag tag i rabatterna som översvämmades av allehanda obestämbara sorter av ogräs, en del brännässlor stöttes också på varvid långa haranger av okvädesord ljöd över nejden, för jäsikens vad ont det gör. Men nu är det gjort. Finfint blev det!
 
 
 

RSS 2.0