Knölar och rabarber.

2017-05-23 @ 22:27:12 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Jo, men visst, nu är knölarna nere i jorden, Erik sa i söndags att han minsann inte tänkte åka hem förrens allt var klart och så fick det bli. Vi har haft så himla många andra saker som tagit tid och energi att vi inte hunnit fundera så mycket på vårsådd. Men nu är det gjort. Någon rabarberpaj han jag dock inte baka, det får bli till nästa helg :)
 
 
 

Kanske blir det rabarberpaj till helgen.

2017-05-17 @ 21:52:00 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Det känns nästan som om det skulle kunna bli åska i natt, en tropisk luftfuktighet har smygit sig på under eftermiddagen och jag har hört flera som säger att nu kommer värmen. Härligt, jag är trött på att frysa! Och tänk den explotion av grönt som kommer i och med att temperaturen stiger, hörde Erik sa att Häggen var på väg att blomma för ett par dagar sedan, så nu gäller det att hänga med, att tomglo under en hägg får man inte missa, det är vårens höjdpunkt. Förutom den första rabarberpajen då.
 
 

Maj.

2017-05-12 @ 21:59:59 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Ja, men hur i hela friden gick det här till, redan maj?! Man skulle kunna summera våren som intensiv och omtumlande, inget dramatiskt dock, bara ett jobbyte som tog bra mycket mer energi än vad jag någonsin kunde tänka mig. Jobbet innebär också att jag tar väldigt mycket bilder, men i ett helt annat sammanhang varför mitt hjärtebarn bloggen blivit lidande, man hav förtsöstan, vi lurar bakom närmsta hörn och vad gäller torpet så har allt sin gilla gång. Landet har förberetts för sådd, fröer har inhandlats, gäststugan är färdigmålad och vi har redan övernattat ett par gånger :))
 
 
 

RSS 2.0