Söndagsmood.

2018-08-19 @ 21:43:03 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)
Efter kräftskiva, sovmorgon och stugorna fulla av övernattande gäster är det skönt att till vindens sus gunga sig till ro under äppleträden :)
 
 

Stockbyte.

2018-08-12 @ 18:35:00 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Den har sneglats på under en tid (flera år faktiskt..) och nu var det dags att ta bort skygglapparna för att ta tag i stocken ni skymtar till vänster i bild bakom äppleträdet. Förhoppningen var att vi inte skulle behöva byta den helt, men man vet aldrig med gamla timmerhus, det kan gömma sig både det ena och det andra i åldrat virke. Vi hade tur dock, det räckte med att hugga bort hälften, resten var friskt och fräscht. Och när vi ändå höll på så tog vi tag i fönstret som inte haft verken ram eller foder på insidan, lite mäckigt dock då de båda fönstren var av olika storlek.
 
 
 
 

Skurgolv.

2018-08-12 @ 15:23:52 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (2)
Vansinnigt charmigt och galet praktiskt, då smuts och småskräp i stort sett osynliggörs när kontakt mellan de båda sker. Vackert är det också och skönt att gå på. Bara raggsockorna som vädjar om att sandpapper behöves på ett par ställen då stickor stundtals gör sig påminda och skapar hål i nämnda strumpor, det är det dock värt :)
 
 

Den allra första.

2018-08-01 @ 21:40:01 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Det blev Amadine, i år igen. Har faktiskt aldrig smakat en godare nypotatis och det verkar som om fler fått upp ögonen för denna goding då den börjar bli svår att få tag på. Men vi lyckades, och med en klick smör och lite salt är måltiden komplett :)
 
 

RSS 2.0