Skurgolv.

Vansinnigt charmigt och galet praktiskt, då smuts och småskräp i stort sett osynliggörs när kontakt mellan de båda sker. Vackert är det också och skönt att gå på. Bara raggsockorna som vädjar om att sandpapper behöves på ett par ställen då stickor stundtals gör sig påminda och skapar hål i nämnda strumpor, det är det dock värt :)
 
 
#1 - - Happy:

Skulle så gärna vilja ha det men mitt hus har ett annat fullt fungerande golv, kanske när man lyckats slita ut detta golv :)

Svar: Ibland måste man bara följa sitt hjärta, och skurgolv alltså, så rart, praktiskt och tidlöst, du kommer inte att ångra dig :))
Inger Svensson

#2 - - Happy:

Det var fiskbensmönstrat trägolv först, men efter en vattenskada mm så togs allt bort och sen blev det parkett. En del av golvet är det betong under så den delen är det klinker... Kanske får bygga en bagarstuga i framtiden. Bor i en timmerstuga som är gömd under panel... Ibland måste man få drömma lite..

Svar: Ja, drömma får man aldrig sluta göra, och panelen skyddar ju timret så det vilar där under tills rätt tidpunkt för förändring infaller<3
Inger Svensson