Nu är potatisen satt.

Vi glömde ju att köpa knölar till förra helgen, men nu är de nere i myllan och gottar sig. Med nattens regn och den funktiga gjorden som välkomnade dem kan de inte få en bättre start. Även kål har såtts och lite rensning har skett, dock är ogräset som hunnit upp så smått så det är svårt att få fatt på. Annars har vi inte gjort så mycket, ätit och fikat så klart, för man blir hungrig av torpluft och väldigt lycklig i själen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Agneta Månzon:

Härligt med den här årstiden och de senaste dagarna har varit helt underbara. Jag har också fått ner potatisarna den här gången i en stor pallkrage och i våran pergola för att de ska få vara i fred för vildsvinen... :)
Vet du någon som har en trevlig häst till salu? Caroline och Emma (mitt barnbarn) är på jakt efter en trevlig mor/dotterhäst. :)
Kram Agneta

Svar: Ja, vildsvinen är inte att leka med, grödorna hos oss har de ej gett sig på dock (peppar, peppar..). Kul med hästletande, fast jag har inget tips på lut, de som är bra mor och dotterhästar norpas fort verkar det som, men kommer jag på någon så hör jag av mig<3
Inger Svensson